24.09.2013

Esittelyssä Samsung MobilePrint

Samsungin MobilePrint on BLI-arvioitu ratkaisu, joka laajentaa Samsungin monitoimilaitteiden käytettävyyttä tarjoamalla mahdollisuuden skannata ja tulostaa tablettitietokoneilla tai älypuhelimilla. Yksinkertaisen käyttöliittymänsä ansiosta tämä erittäin intuitiivinen sovellus sopii yhteen useiden tiedostotyyppien, esim. Microsoft Office -asiakirjojen kanssa. Sovellus lisää joustavuutta ja mukavuutta tukemalla pilvitallennusta ja tiedostojen jakamista pöytätietokoneiden kanssa sekä verkkosisältöjen tulostamista.

Tulosta sisältöä milloin ja mistä vain

Samsungin MobilePrint tarjoaa joukon vankkoja tulostusvaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät pääsevät hyödyntämään asetusten uskomatonta säädettävyyttä, mm. kopioiden määrän, paperikoon ja suunnan suhteen. Sovellus tukee erilaisia ​​asiakirjatyyppejä, kuten PDF, TXT ja Microsoft Office -formaatit, minkä ansiosta se on omaa luokkaansa kilpaileviin sovelluksiin nähden. MobilePrint-sovelluksella voidaan myös tulostaa laitteeseen tai laitteen kameraan tallennettuja valokuvia, mikä säästää käyttäjien arvokasta aikaa. Sovelluksen sisäinen selain helpottaa netistä tulostamista, joten käyttäjät voivat käyttää Google Docs -asiakirjoja tai SNS-tileille tallennettua materiaalia.

Mobiililaitteille suunniteltu Scan And Go -toiminto

Ammattilaisille, jotka tarvitsevat saumatonta skannausmahdollisuutta ollessaan liikkeellä, Samsungin älykäs MobilePrint-tekniikka toimii yksinkertaisesti langattoman yhteyden kautta. Lisää toimiston tehokkuutta nopealla verkkoon kytkettyjä tulostimia, Samsungin monitoimilaitteita ja lisäksi Android- ja iOS-mobiililaitteita hyödyntävällä skannauksella. Käytettävyys paranee, koska kaikki skannausmuodot ovat käytettävissä (mm. JPG, PNG ja PDF) ja tulos on helppo näyttää langattomassa laitteessa. Keskeisten vaihtoehtojen, kuten monisivuisten PDF-asiakirjojen, väritilojen, esikatselun ja laatutasojen ansiosta voit skannata juuri tarpeen mukaan, mikä yrityksen vaatimusten kannalta merkitsee tuloksia.

Sisällön vaivaton jakaminen Samsungin MobilePrint-sovelluksella

Siirrä yrityksesi tehokierroksille MobilePrintin sekä PC- että web-/SNS-laitteisiin saatavilla olevan tehokkaan, monikäyttöisen kuvansiirtoteknologian avulla. Uuden Android-toiminnon avulla voit saumattomasti lähettää skannatun sisällön sähköpostiosoitteisiin, SNS- ja muihin sovelluksiin. Myös iOS-käyttäjät voivat lähettää tiedostoja nopeasti laitteen ja tietokoneiden välillä sisäisen palvelimen kautta. Tämä älykäs ratkaisu edistää yrityksen etuja varmistaen nopean, helpon ja luotettavan dokumenttien jakamisen.

 

DataInno jälleenmyy myös Samsung laitteet.

 

Katso kuukauden huima tulostin tarjous:

 

! osta tulostin ja saat tabletin kaupan päälle !

 

Ota yhteyttä ja tilaa!

 

Lähde:  Samsung