ohjelmistot

Ohjelmistot
DataInnolta saatte ohjelmistot kaikkiin yrityksenne tarpeisiin. Teemme yhteistyötä suurimpien tukkureiden kanssa minkä ansioista voimme tarjota teille lähes kaikki tunnetuimmat merkit kilpailukykyisin hinnoin.
Microsoft Partner
Olemme erikoistuneet Microsoftin tuotteisiin. Kuulumme Microsoft Partner –ohjelmaan ja käytämme uusimpia Microsoftin tuotteita. Testaamme uudet ohjelmistot omassa ympäristössämme ja jaamme tietoa kokemuksistamme asiakkaillemme. Toimitamme lähes kaikkia Microsoftin tuotteita niin työasemille kuin palvelimillekin.

Meiltä saatte parhaat työkalut toiminnanohjaukseen, tiedonhallintaan ja tietoturvaan. DataInno on valtuutettu Lemonsoft, M-Files ja F-Secure jälleenmyyjä. Meiltä saatte niin asennus- kuin tukipalvelut ohjelmille.

Lemonsoft -ohjelmistot koostuvat paketeista, kuten Asiakkuudenhallinta ja Taloushallinto, joista valitaan yrityksenne käyttöön sopivimmat osat.

Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisratkaisu, joka ohjaa ja kehittää yrityksenne liiketoimintaa. Lemonsoft on kotimainen ohjelmisto ja se hyödyntää viimeisintä teknologiaa.

M-Files

M-Files on uudenlainen dokumenttien ja tiedon hallintajärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun tietotulvan kanssa kamppailevalle yritykselle. Sähköinen arkistointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

F-Secure

F-Securen palkitut tietoturvaohjelmat turvaavat liiketoimintanne pitämällä haittaohjelmat poissa tietokoneilta ja mobiililaitteilta sekä käyttäjät poissa vaarallisilta Internet -sivuilta.

Meillä on monen vuoden kokemus Visma Nova -ohjelmistosta. Emme jälleenmyy ohjelmaa, mutta tarjoamme siihen liittyviä asiantuntijapalveluita kuten koulutusta, asennusta ja raporttiräätälöintejä. Teemme siihen myös tietojen siirtoja muista järjestelmistä.

Kysykää lisää palveluistamme lomakkeella tai suoraan.

Ohjelmavalmistajia