f-secure

F-Secure Certified Silver Partner
Internetistä on tullut liiketoiminnan kannalta välttämätön, mutta sen uhat ovat moninaiset. Virukset ja madot saastuttavat suojaamattoman tietokoneen muutamissa minuuteissa. Tärkeät sähköpostiviestit hukkuvat roskapostin sekaan ja pankkitunnukset päätyvät huijaussivustoilta rikollisten käsiin.

DataInno tarjoaa markkinoiden parhaat tietoturvaohjelmat liiketoimintanne turvaksi. F-Securen yritysratkaisut suojaavat tehokkaasti koko IT –ympäristönne.

Työasemat ja kannettavat tietokoneet

F-Securen palkitut tietoturvaohjelmat suojaavat tietokoneenne viruksilta, madoilta, vakoilu- ja muilta haittaohjelmilta. Ne suojaavat käyttäjiä myös henkilötietovarkauksilta estämällä pääsyn vaarallisille Internet -sivuille.

Sähköposti

Sähköposti on nykyään yleisin viestiväline yrityksissä. Siksi sen toiminnan varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää. F-Securen ohjelmat turvaavat yrityksenne viestinnän suodattamalla roskapostin ja poistamalla haittaohjelmat.

Palvelimet

F-Securen palvelinratkaisut suojaavat tärkeitä tietojanne estämällä haittaohjelmien leviämisen yrityksenne verkossa.

Älypuhelimet

F-Securen mobiiliratkaisut auttavat suojaamaan yrityksenne tärkeitä tietoja, jos puhelin häviää, varastetaan tai se joutuu haittaohjelman saastuttamaksi.

Kysykää lisää F-Securen tietoturvaohjelmista ja palveluistamme lomakkeella tai suoraan.