internet -palvelut

Internet -palvelut
Keltaiset sivut ja lehti-ilmoitukset ovat historiaa. Tänä päivänä ihmiset hakevat palveluja ensisijaisesti Internetistä. Eivät vain vapaa-ajalla vaan myös työelämässä. Siksi pienenkin yrityksen on syytä panostaa Internet -näkyvyyteen, silla asiakas valitsee sen yrityksen palvelut, jonka hän netistä löytää.

Nettisivut ovat yrityksenne julkisivu Internetissä. Hyvin tehdyt sivut luovat mielekkään kuvan yrityksen liiketoiminnasta ja palvelujen laadusta. Sivuista on kuitenkin vähän iloa, jos niitä ei kukaan löydä. Siksi sivujen hakukoneoptimointi on yhtä tärkeää kuin sivut itse.
Internet -palvelut
DataInno toteuttaa nettisivut yrityksenne imagon mukaisesti. Teemme yhteistyötä graafisen alan huippuosaajien kanssa. Jos yrityksellänne ei vielä ole virallista ilmettä, autamme teitä sen luomisessa.

Ulkoasun suunnittelun ja teknisen toteutuksen lisäksi me optimoimme sivut parasta löydettävyyttä varten. Käytämme sivujen pohjana valmista julkaisualustaa, joka on laajennettavissa monipuolisesti tarpeittenne mukaan. Huolehdimme tarvittaessa myös sivujen ylläpidosta.
Snoobi
Meiltä saatte myös markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin suunnitellun Snoobi -kävijäseurantapalvelun, jonka avulla saatte yksityiskohtaista tietoa sivujenne kävijöistä. Esimerkiksi kävijämäärät, mitä sivuja on luettu, kuinka monta kertaa jokin esite on ladattu ja niin edelleen.

Teemme myös sivustouudistuksia ja hakukoneoptimointia olemassaoleville sivuille. Kysy lisää palveluistamme lomakkeella tai suoraan.