mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut
Kannettava tietokone on iso ja kömpelö työkalu, jos tarkoitus on vain vastata sähköpostiviestiin tai kuitata kentällä tehty työ tehdyksi. Mobiililaitteet kuten älypuhelimet ja muut PDA -laitteet helpottavat elämää ja tehostavat toimintoja. DataInnolta saatte apua sopivien laitteiden valinnassa sekä niiden suojauksessa ja ylläpidossa.

F-Securen Mobile Security for Business auttaa suojaamaan yrityksenne luottamuksellisia tietoja, jos puhelin häviää, varastetaan tai joutuu haittaohjelman saastuttamaksi. Keskitetyn hallinnan ansioista kadonnut tai varastettu puhelin pysyy IT –ylläpidon hallinnassa.

Lemonsoft -mobiiliratkaisut ovat PDA -laitteille tehtyjä ohjelmia logistiikan ja tuotannon mobiilikirjauksiin. Ohjelma toimii Windows Mobile 5.0 ja sitä uudemmissa ympäristöissä. Voitte valita käyttötarkoitukseenne parhaiten sopivat PDA -laitteet laajasta valikoimasta.

Teemme yhteistyötä suurimpien tukkureidan kanssa minkä ansioista voimme tarjota teille uusimmat älypuhelimet, iPadit, Tabit ynnä muut mobiililaitteet kilpailukykyisin hinnoin.

Kysy lisää palveluistamme lomakkeella tai suoraan.