tietoturvaratkaisut

Tietoturvalla tarkoitetaan tietojen, palvelujen, järjestelmien ja tietoliikenteen suojaamista. Tietoturva mielletään usein tietokoneviruksiin, matoihin ja tietomurtoihin. Hakkerit ja haittaohjelmat eivät ole kadonneet mihinkään, mutta verkkorikolliset keksivät koko ajan uusia tapoja toimia. Muun muassa pankkitunnusten kalastelu eli phishing on yleistynyt nopeasti. Nykyaikainen tietoturva tarkoittaa sekä järjestelmien että käyttäjien suojaamista. Parhaaseen tulokseen päästään fyysisten palomuurilaitteiden ja tietokoneille asennettavien tietoturvaohjelmien yhdistelmällä.
Tietoturva
DataInnolta saatte parhaat työkalut ja asiantuntevan avun tietojenne turvaksi. Seuraamme aktiivisesti tietoturvaan liittyviä uutisia ja tiedotteita. Huolehdimme asiakkaidemme järjestelmien ja ohjelmistojen asianmukaisesta päivittämisestä sekä tiedotamme kuukausittain tietoturvaan ja käytettävyyteen liittyvistä tärkeistä asioista.

Asiakkaittemme tietoturva ja palvelujen toimivuus ovat meille ykkösasia. Olemme pieni ja ketterä yritys ja pystymme reagoimaan asioihin nopeasti.

Mitä me teemme:

  • Yritysverkkojen suojaaminen (pienet ja suuret)
  • Jatkuva turvallisuuden varmistus- ja ylläpito
  • Tietojärjestelmien tietoturvatyöt
  • Ennaltaehkäisy, vahinkokartoitus, tietojen palautus

Kysy lisää palveluistamme lomakkeella tai suoraan.

Tietoturvatuotteet
Oikeat työkalut oikeaan työhön